Preşedintele Senatului, Florin Cîţu, afirmă, joi seară, că România nu este în pericol din cauza războiului din Ucraina. ”Suntem o ţară membră NATO şi România niciodată în istorie nu a fost mai în siguranţă decât acum”, a afirmat Florin Cîţu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Preşedintele Senatului, Florin Cîţu, a fost întrebat, joi seară, la Digi 24, dacă România şi românii sunt în pericol din cauza războiului din Ucraina şi a afirmat: ”Suntem o ţară membră NATO şi România niciodată în istorie nu a fost mai în siguranţă decât acum”.

Preşedintele Senatului a mai afirmat că ”suntem o ţară membră NATO şi vom beneficia de susţinerea NATO”.  

”A trebuit să facem nişte reforme pentru a intra în NATO şi nişte reforme pentru a intrat în UE. La momentul respectiv nu au fost foarte populare aceste reforme, dar au meritat (...) Avem nişte reforme în PNRR care nu sunt foarte populare – reforme pensiilor, reforma administraţiei, reforma salarizării - dar eu zic că merită să le facem şi trebuie să le facem”, a mai declarat Cîţu.   

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.