Premierul Florin Cîţu i-a felicitat, sâmbătă, la conferinţa de alegeri a PNL Tulcea, pe liberalii din acest judeţ, pe motiv că au "salvat România de un spion rus", primul ministru făcând referire la un fost senator de Tulcea. El a refuzat să îi spună numele: "Ştiţi foarte bine, toată lumea ştie cine este, nu are sens... că nu mai e senator. Şi care spera să fie senator".

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
UPDATE - Întrebat de către jurnalişti la cine s-a referit atunci când a făcut afirmaţiile privind faptul că PNL Tulcea a "scăpat" România de un spion rus, primul ministru a refuzat să spună numele fostului senator. 
 
"Era cu ghilimele. Nu... e vorba despre... senatorul de Tulcea... şi chiar a scăpat nu Parlamentul României, votul tulcenilor a scăpat de ceea ce putea să facă senatorul de Tulcea în Parlamentul României (...) România... Ştiţi foarte bine, toată lumea ştie cine este, nu are sens... că nu mai e senator. Şi care spera să fie senator”, a afirmat Florin Cîţu.
 
ŞTIREA INIŢIALĂ - "Trebuie să vă felicit pentru ceva special: dumneavoastră aţi salvat România. Aţi scos din Parlamentul României un om care făcea foarte, foarte mult rău, senator de Tulcea şi l-aţi redat sectorului privat. Acolo va face rău poate, dar unei singure companii, poate propriii bani şi-i va pierde. Dar felicitări, aţi salvat România de un spion rus şi vă felicit şi pentru asta”, le-a spus Florin Cîţu delegaţilor la conferinţa de alegeri a PNL Tulcea, care are loc sâmbătă.
 
Premierul nu a pronunţat numele fostului parlamentar despre care susţine că ar fi spion rus. 
 
În legislatura trecută, Tulcea a trimis în Senat doi reprezentanţi, ambii de la PSD. Unul dintre aceştia este fostul ministru al Finanţelor Publice Eugen Orlando Teodorovici, care în prezent lucrează la Curtea de Conturi a României. Celălalt este Ion Ganea, fost membru al UNNPR şi PMP, despre care presa a scris că a fost ofiţer de informaţii în cadrul unui serviciu de contraspionaj în perioada fostei Securităţi dinainte de 1989.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.