Premierul Florin Cîţu a anunţat că au fost aprobate miercuri numiri de prefecţi, iar Capitala are acum prefect care va depune joi jurământul. Astfel, Alin Stoica propus de USR-PLUS este noul prefect al Bucureştiului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE Alin-Bogdan Stoica a fost numit în funcţia de prefect al Municipiului Bucureşti, prin hotărâre de Guvern. 

De asemenea, Marcel Ivanov a fost numit în funcţia de prefect al judeţului Tulcea, iar Nicolae Topoleanu în cea de subprefect al judeţului Tulcea. Marcel Lăudatu a fost numit în cea de prefect la judeţului Vaslui. Cosmin Boricean a fost numit în funcţia de subprefect la judeţului Covasna.

ŞTIREA INIŢIALĂ „Au mai fost aprobate şi numiri de prefecţi. Bucureştiul are un prefect. Mâine cred că va depune jurământul”, a declarat prim-ministrul, la finalul şedinţei de miercuri a Executivului. 

Guvernul a aprobat miercurea trecută eliberarea din funcţia de prefect al Capitalei a lui Traian Berbeceanu. Astfel, atunci au fost eliberaţi din funcţie 103 prefecţi şi subprefecţi şi numiţi 36 de prefecţi şi 75 de subprefecţi.

USR-PLUSîl propusese pe Alin Stoica pentru funcţia de prefect al Capitalei. Acesta este liderul PLUS Sector 6. 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.