Deputatul Forumului Democrat al Germanilor din România, Ovidiu Ganţ, a declarat, miercuri, în plenul Camerei Deputaţilor, că deputatul Ciprian Titi Stoica de la AUR l-a numit ”nazist” în şedinţa de comisiei de Regulament şi a anunţat că va sesiza Parchetul în acest caz. George Simion a explicat Titi Stoica afirmă ”manifestări naziste” şi ”sunteţi nazişti”, în sensul de ”fascişti, o formă de totalitarism, similară cu comunismul”

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
CITEȘTE ȘI Deputatul Ciprian Titi Stoica (AUR), după ce l-a făcut pe Ovidiu Ganţ nazist: Forumul Democrat German este continuatorul de drept al grupului etnic german care a fost condamnat de Tribunalul de la Nurenberg şi considerat nazist

„În baza articolului Regulamentului care prevede că pot sesiza plenului probleme în desfăşurarea mandatului, doresc să informez plenul asupra următoarelor: Astăzi am fost victima unei agresiuni verbale fără precedent din partea unui deputat AUR, numitul Ciprian Titi Stoica. De 17 ani sunt membru al Camerei Deputaţilor şi niciodată nu mi-am permis să jignesc vreun coleg sau să aduc injurii cuiva, cu atât mai puţin unui membru al Camerei”, a spus Ganţ.

El l-a acuzat pe deputatul AUR Ciprian Titi Stroica că l-a numit ”nazist”.

”Astăzi dimineaţă, în timpul şedinţei de Regulament, deputatul Ciprian Titi Stoica m-a numit nazist, insistând în continuare citez – «ăsta e adevărul istoric, sunteţi nazişti»”, a afirmat Ganţ. 

El a anunţat că va sesiza Parchetul General, după acest incident. 

ŞI deputatul PNL Gabriel Andronache a afirmat, în plen, că deputatul AUR ”a spus în clar acel termen”. ”Condamnăm, grupul parlamentar PNL, astfel de atitudine. Faţă de aceatsă situaţie, considerăm că sunt întrunite elementele constitutive unei infracţiuni prevăzute de legislaţia în vigoare şi organzele competente trebuie să se sesizeze cu privire la această situaţie”, a spus Andronache. 

George Simion a venit, la rândul lui, la tribună şi a precizat că există această filmare pe pagina lui, în care Titi Stoica afirmă ”manifestîri naziste” şi ”sunteţi nazişti”. 

”Se vede clar pe filmare, în sens de fascişti, o formă de totalitarism, similară cu comunismul, care a făcut prăpăd zeci de ani în România”, a spus Simion, precizând că ”noi trebuie să condamnăm manifestările totalitare. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.