Clotilde Armand a fost validată în funcţia de primar al Sectorului 1, întrucât Tribunalul Bucureşti a respins, marţi, pentru diferite motive, toate apelurile declarate în dosar. Clotilde Armand a afirmat, într-o postare pe Facebook, că fostul primar trebuie să ofere nişte explicaţii pentru jaful din banii publici din ultimii patru ani.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
UPDATE: ”După o lună de zile de la alegerile locale câştigate democratic de mine prin votul cetăţenilor din Sectorul 1, Tribunalul Bucureşti a respins astăzi toate cele 125 de contestaţii depuse de: fostul primar PSD, actuali consilieri PSD, de rudele acestora şi de angajaţi ai Primăriei Sector 1. Astfel, alegerea mea în fruntea Primăriei Sector 1 a fost validată definitiv. Acum, fostul primar trebuie să ofere nişte explicaţii procurorilor pentru jaful din banii publici din ultimii patru ani. Să fie foarte clar, fiecare funcţionar şi angajat al primăriei care a girat tunurile PSD în toţi aceşti ani o să plătească în faţa Justiţiei. Lucrurile nu vor rămâne aşa. Avem de reconstruit şi de dezvoltat un sector. Fără hoţie şi fără birocraţie”, a scris, marţi, pe Facebook, Clotilde Armand, după validarea definitivă a mandatului său de primar.
 
Aceasta le-a m ai transmis cetăţenilor din Sectorul 1 că începe treaba: ”Stimaţi cetăţeni ai Sectorului 1, de astăzi sunt primăriţa Dvs. Începem treaba!”.
 
ŞTIRE INIŢIALĂ: Tribunalul Bucureşti a respins, marţi, toate apelurile din dosarul privind validarea lui Clotilde Armand ca primar al Sectorului 1.
 
Astfel, unele dintre apeluri au fost respinse ca lipsite de interes, în timp ce apelurile declarate de Daniel Tudorache şi Tudor Helmut Costea au fost respinse ca nefondate.
 
Decizia este definitivă.
 
În urmă cu zece zile, Clotilde Armand a fost validată în funcţia de primar al Sectorului 1 de către Judecătoria Sectorului 1, iar decizia a fost atacată cu apel de mai multe persoane, printre care şi edilul în funcţie, Daniel Tudorache. 
 
Tribunalul Bucureşti a decis, luni, să amâne pronunţarea cu 24 de ore în acest dosar. 
 
Primăria Sectorului 1 a fost câştigată de Clotilde Armand – 36.455 de voturi, Daniel Tudorache – 35.451, Ioana Constantin – 6928. În procente Clotilde Armand are 40,95%,Daniel Tudorache are 39,82%, iar Ioana Constantin – 7,78%.
 
PSD a obţinut 9 mandate în consiliul local Sector 1, USR-PLUS are tot 9 mandate, PNL are 6 mandate, iar PMP - 3.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.