Premierul interimar Nicolae Ciucă a declarat că o şedinţă a Comitetului Naţional pentru Situaţii de Urgenţă (CNSU) va avea loc joi după-amiază, iar la următoarea şedinţă a Executivului va fi adoptată o hotărâre privind prelungirea stării de alertă care va avea aceleaşi prevederi ca cea precendentă, în contextul în care Guvernul este unul interimar şi nu are puteri depline.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE Guvernul a anunţat că şedinţa CNSU va avea loc joi, de la ora 17.00, în sistem online.

ŞTIREA INIŢIALĂ „În această după-amiază va avea loc şedinţa Comitetului Naţional pentru Situaţii de Urgenţă (CNSU). E o analiză la nivelul Comitetutului de specialitate care analizează toate aceste asptecte care vor determina decizii la nivel guvernamental. Guvernul interimar pe care îl conduc în aceste moment nu poate să ia decizii să modifice prea multe prevederi care se regăsesc în hotărârea privind starea de alertă. Ca atare vom adopta, în următoarea şedinţă de Guvern, o hotărâre de Guvern în care prelungim starea de alertă cu indicatorii prevăzuţi în cea precedentă”, a declarat Nicolae Ciucă, după participarea joi la evenimentul de semnare a acordurilor de cooperare dintre Agenţia Naţională Împotriva Traficului de Persoane (ANITP), Biserica Ortodoxă Română şi Primăria Municipiului Bucureşti. 

Următoarea şedinţă a Executivului ar putea avea loc vineri la ora 10.00, au spus surse politice, pentru News.ro. Pe 12 noiembrie, Guvernul a prelungit starea de alertă cu 30 de zile, începând din 14 noiembrie.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.