Premierul Florin Cîţu a anunţat joi eliberarea din funcţie a 14 prefecţi şi a 28 de subprefecţi, precizând că nu vor fi făcute alte numiri pe aceste funcţii. Este vorba despre prefecţii şi subprefecţii prropuşi de USR PLUS. Miercuri seară, premierul a eliberat dn funcţie secretarii de stat USR PLUS.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE: Deciziile de eliberare din funcţie a prefecţilor şi subprefecţilor USR PLUS au fost publicate, joi după-amiază, în Monitorul Oficial, numerele 864 şi 865.

ŞTIRE INIŢIALĂ: ”Am aprobat eliberări de prefecţi. Sunt 42 de decezii - 14 prefecţi şi 28 de subprefecţi. Nu numim alţi prefecţi sau subprefecţi, vo fi preluate  atribuţii”, a precizat premierul, spunând că se va întâmpla ca şi în cazul secretarilor de stat, vor rămâne posturi libere şi vor fi preluate atribuţii.

Deciziile de eliberare din funcţie a secretarilor de stat USR PLUS de la mai multe ministere, din aparatul propriu al vicepremierului, de la Agenţia Naţională de Administrare Fiscală, dar şi de la Departamentul pentru Românii de Pretutindeni au fost publicate miercuri seară în Monitorul Oficial, provocând reacţii dure din partea USR PLUS.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.