Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a declarat vineri că mandatul său este pe masa coaliţiei şi a remarcat că a fost ”cam singur în precampania asta”. ”Aş fi nebun să merg într-o luptă fără sprijin, normal”, a afirmat el, întrebat dacă s-ar retrage dacă liderii coaliţiei îi cer acest lucru.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
CITEȘTE ȘI Cîrstoiu, întrebat dacă Ciolacu şi Ciucă i-au cerut să se retragă: Nici vorbă/ Probabil că va fi o discuţie luni/ Continuu demersul numai dacă e necesar, numai dacă are un sens
CITEȘTE ȘI UPDATE - Cîrstoiu, întrebat dacă îi pare rău că nu l-a ascultat pe Traian Băsescu când l-a sfătuit să nu candideze la Primăria Capitalei: Cinstit, da
CITEȘTE ȘI Cătălin Cîrstoiu: Cred că expunerea asta mi-a făcut foarte mult rău în viaţa personală, pentru că nu mi se pare normal ca la şcoală, la grădiniţă copilul să fie fotografiat/ În ceea ce priveşte copilul m-am considerat hărţuit

UPDATE - ”Mesajul meu e clar, am o meserie, sunt medic, am studenţi, nu fac din politică o carieră, nu este acesta ţelul meu. Vreau să ajut. Pentru mine nu era necesar să ajung primar general. Demersul meu este să fac ceva mai bine pentru noi toţi. Administraţia Bucureştiului poate fi făcută şi în alt fel. Am învăţat multe lucruri bune administrative pentru Capitală în această lună”, a arătat Cîrstoiu.

Întrebat dacă îşi retrage candidatura, el a replicat: ”Mandatul meu a fost, este şi va rămâne pe masa coaliţiei”. 

Întrebat, de asemenea, dacă s-ar retrage în condiţiile în care liderii coaliţiei i-ar cere acest lucru, Cîrstoiu a declarat: ”Aş fi nebun să merg într-o luptă fără sprijin, normal”.

ŞTIREA INIŢIALĂ - Cîrstoiu face vineri o conferinţă de presă în care răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate şi în care era aşteptat şi un anunţ referitor la prezenţa în cursa electorală, în condiţiile în care luni ar urma să-şi înregistreze oficial candidatura.

”Am spus că eu vreau să fac administraţie publică mizând pe un sprijin politic serios şi stabil. Acest lucru nu îl asilimez unei administraţii politice. Nu am intrat în cursa aceasta că m-am trezit acum o lună că pot fi un bun primar al Capitalei. Am avut o propunere a liderilor Coaliţiei. De atunci şi până acum, mandatul meu oferit de coaliţie a fost şi este pe masa coaliţiei”, a afirmat el.
 
Cătălin Cîrstoiu a fost întrebat dacă simte că este susţinut.
 
”Am simţit sprijinul lui Ciolacu şi Ciucă, dar recunosc am fost cam singur în precampania aceasta. Am întâlnit lideri de filiale care m-au înconjurat cu căldură. Cred că nu poate fi un demers pentru Primăria Capitalei fără sprijinul coaliţiei. Nu vreau să fac acest demers fără sprijinul coaliţiei”, a subliniat el.
 
Medicul a adăugat că el nu a avut experienţa unei comunicări politice. 
 
”Încerc să lămurim împreună ce a apărut în spaţiul public. Până acum o săptămână eram respectat, am devenit omul negru, nu cred că e corect faţă de mine. Am învăţat multe lucruri legate de oameni şi de comunicare în această perioadă”, a afirmat Cîrstoiu.
 
Referitor la Gabriela Firea, el a declarat că aceasta este preşedintele PSD Bucureşti şi are influenţă în ceea ce înseamnă PSD Bucureşti.
 
”Are un cuvânt greu de spus. Sunt lideri PSD care au participat la manifestări în oraş. Sunt 3 primari de sector care au imagine bună. Sunt oameni de construcţie”, a continuat el.
 
Cîrstoiu a afirmat că a devenit ”o ţintă”.
 
”Am devenit dintr-un candidat pe locul 3 o ţintă pentru că eu cred că au fost atât din partea USR, PUSL, dar nu exclud că au fost şi din PSD oameni care nu mă plac”, a susţinut el.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.