Liderul PSD Marcel Ciolacu a declarat, joi, că i-a cerut lui Aurel Bălăşoiu să-şi dea o demisie de onoare, după secandlul sexual în care a fost implicat. El a comentat ironic iniţiativa PNL privind o petiţie prin care i se cere deputatului renunţarea la mandatul din Parlament, afirmând că ”restul, cu fandoseli şi strângeri de semnături, speculaţii de genul ăsta, nu veniţi, că nu intru în acest circ”. Purtătorul de cuvânt al PNL, Ionuţ Stroe a comentat joi, la Realitatea Plus, afirmaţiile lui Marcel Ciolacu, prin care a criticat iniţiativa PNL de lansare a petiţiei pentru demisia deputatului Aurel Bălăşoiu, implicat într-un scandal sexual. ”Este regretabil că acest mesaj de ridiculizare vine din partea preşedintelui Camerei Deputaţilor”, a spus Stroe, arătând că liderul PSD are suficiente instrumente pentru a-l determina pe acest individ să plece din Parlament şi nu crede că ar trebui să condamnăm un demers perfect legitim din partea preşedintelui Senatului, Alina Gorghiu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
CITEȘTE ȘI Ionuţ Stroe, după ce Marcel Ciolacu a criticat iniţiativa PNL de lansare a petiţiei pentru demisia deputatului Bălăşoiu, implicat într-un scandal sexual: Este regretabil că acest mesaj de ridiculizare vine din partea preşedintelui Camerei Deputaţilor

Liderul PSD a afirmat că nu a avut nicio discuţie cu deputatul Aurel Bălăşoiu, după excluderea acestuia din partid.

”Nu. Absolut nicio discuţie. A vorbit cu liderul de grup. Am votat şi am propus colegilor mei (excluderea din partid - n.r.). Nu poate fi exlus din Parlament. Dacă doriţi să susţin proecte politice care nu au nicio treabă cu legile statului român, nu mă puneţi, că nu o să o fac, că nu sunt ipocrit”, a comentat Ciolacu.

El a precizat că, ”în momentul în care românii te aleg, doar românii te pot schimba”.

”Eu i-am cerut domnului Bălăşoiu să-şi dea o demisie de onoare. Restul, cu fandoseli şi strângeri de semnături, speculaţii de genul ăsta, nu veniţi, că nu intru în acest circ”, a spus preşedintele PSD, despre solicitarea liberalilor ca acesta să renunţe la mandatul din Parlament.

Despre acuzaţiile care i se aduc lui Bălăşoiu, Ciolacu a răspuns: ”Am avut informaţii suficiente”.

Preşedintele Senatului, Alina Gorghiu, a iniţiat o petiţie prin care solicită demisia din Parlament a deputatului Aurel Bălăşoiu, în cazul căruia Parchetul ICCJ s-a sesizat din oficiu pentru act sexual cu un minor şi face cercetări, în alt dosar, pentru viol, deschis în urma unei sesizări. ”A fi parlamentar presupune în primul rând să reprezinţi un model pentru cetăţeni. Nu este cazul deputatului Bălăşoiu”, a arătat Gorghiu.

 
 
viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.