Biroul permanent al Senatului a convocat forul legislativ în sesiune extraordinară. Plenul Senatului va avea loc marţi, de la ora 14.00, pentru informarea cu privire la proiecte de legi pentru aprobarea mai multor ordonanţe de urgenţă ale Guvernului, cât şi pentru modificarea componenţei unor comisii permanente.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE Biroul permanent a avut şedinţă de la ora 11.00 şi a aprobat convocarea Senatului în sesiune extraordinară. Plenul se va desfăşura marţi, începând cu ora 14.00. 

ŞTIREA INIŢIALĂ „Se convoacă Senatul în sesiune extraordinară, în data de 19 ianuarie 2021, ora 14.00”, arată decizia preşedintei Senatului Anca Dragu, care este înscrisă pe ordinea de zi a Biroului permanent de marţi. 

Tot marţi are loc şi şedinţa Comitetului liderilor grupurilor parlamentare, conform site-ului Senatului. 

De asemenea, pentru plenul programat la ora 14.00, marţi, sunt două puncte pe ordinea de zi:

„1. Informare cu privire la proiectele de legi privind aprobarea unor ordonanţe de urgenţă ale Guvernului, precum şi a altor iniţiative legislative înregistrate la Biroul permanent al Senatului, care urmează să fie avizate de comisiile parlamentare în termenele stabilite.

2. Modificări în componenţa nominală a unor comisii permanente”. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.