Biroul Electoral Central a admis, vineri, protocolul de constituire a Alianţei AUR - formată din Alianţa pentru Unirea Românilor, Partidul Republican din România şi Partidul Naţional Conservator Român.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE: ”Biroul Electoral Central a aprobat constituirea alianţei electorale formată din partidul Alianţa pentru Unirea Românilor, Partidul Republican din România şi Partidul Naţional Conservator Român. Împreună vom izbândi în eforturile noastre. Dincolo de a fi o alianţă de partide suntem parte ai celei mai mari mişcări de renaştere naţională! Am spus în mai multe rânduri că AUR face alianţă doar cu românii”, au transmis, vineri, oficialii alianţei, după anunţul BEC.

Aceţştia anunţă că ”obiectivul alianţei este acela de a coagula voturile naţional-conservatoare, suveraniste şi creştin-democrate cu scopul alegerii cât mai multor europarlamentari care să promoveze interesul României, să apere suveranitatea naţională a României şi drepturile românilor în şi din Parlamentul European”.

”Pe 9 iunie 2024, alegerea este pentru prima dată clară şi simplă: trimitem Patrioţi adevăraţi în Parlamentul European, care să ne apere modul nostru liber de a fi şi să ne păzească de politicile care distrug industrii şi ne aruncă în sărăcie, tiranie şi supunere”, mai arată Alianţa AUR.       

ŞTIRE INIŢIALĂ: “În şedinţa din data de 22 martie 2024, Biroul Electoral Central pentru alegerile pentru membrii din România în Parlamentul European din anul 2024 şi pentru autorităţile administraţiei publice locale din anul 2024 (BEC) a decis să admită Protocolul de constituire a alianţei electorale Alianţa AUR -Partidul Alianţa pentru Unirea Românilor - Partidul Republican din România - Partidul Naţional Conservator Român”, au anunţat, vineri, reprezentanţii Biroului Electoral Central.

Alianţa a fost constituită, potrivit partidelor componente, pentru a câştiga alegerile din 2024.

”Acest protocol de colaborare este între trei partide suveraniste, având un obiectiv comun puternic acela de a repune România acolo unde merită şi îşi propune să câştige alegerile din 2024”, anunţau reprezentanţii formaţiunii în momentul constituirii.

Conducerea Alianţei AUR este asigurată de George Simion, Marian Cucşa şi Cristian Terheş.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.