Biroul Electoral Central a admis marţi solicitarea de renumărare a voturilor la alegerile parlamentare din secţiile 455, 479 şi 526 din Sectorul 3 al Capitalei, potrivit unei decizii afişate pe site-ul instituţiei. De asemenea, BEC a dispus renumărarea voturilor şi din secţia nr. 35 din Sectorul 1 al Municipiului Bucureşti.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE BEC a dispus, printr-o altă decizie luată în şedinţa de marţi, şi renumărarea voturilor pentru Senat şi Camera Deputaţilor exprimate în cadrul secţiei de votare nr. 35 din Sectorul 1 al Capitalei şi întocmirea proceselor-vrbale privind consemnarea rezultatelor votării de către biroul electoral al secţiei de votare nr. 35

ŞTIREA INIŢIALĂ Astfel, conform deciziei BEC, a fost admisă solicitarea de renumărare a voturilor pentru Senat la secţia de votare 479 din Sectorul 3 al Capitalei, precum şi renumărarea voturilor pentru Camera Deputaţilor la secţia de votare nr. 526 tot din Sectorul 3.

A mai fost admisă renumărarea voturilor pentru Senat şi Camera Deputaţilor de la secţia de votare nr. 455 din Sectorul 3 al Bucureştiului.

Întrebată despre subiect, Gabriela Firea a precizat că sunt prezenţi dintre colegii de partid acolo şi se renumără voturile în Sectorul 3, dar şi în Sectorul 1.

„Da, sunt şi colegii noştri prezenţi. Se numără. Să vedem care va fi exact rezultatul. Nu cred că vor fi influenţe foarte mari, dar e normal atunci când  sunt anumite sesizări şi contestaţii şi dacă s-a şi aprobat”, a afirmat prim-vicepreşedintele PSD, chestionată despre subiect într-o conferinţă de presă susţinută la sediul partidului.

Întrebată dacă, în opinia ei, se va repeta scenariul de la alegerile locale, Gabriela Firea a răspuns: „Nu aş vrea să mă antepronunţ. Am fost şi eu informată de către colegii mei de la sectoarele 1 şi 3 că s-a acceptat renumărarea voturilor la aceste două sectoare şi atunci aşteptăm”.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.