Vicepremierul Dan Barna a reacţionat, miercuri seară, după anunţul privind revocarea din funcţie a lui Stelian Ion. ”Florin Cîţu trebuie să plece”, afirmă Barna, care a adăugat că ”Florin Ciţu a arătat în această seară că nu poate conduce nimic. Cu atât mai puţin un Guvern”. La rândul său, copreşedintele USR PLUS Dacian Cioloş afirmă că premierul Florin Cîţu a demis "fără motiv" al doilea ministru USR PLUS, "subordonând întregul guvern intereselor PNL". "Acesta nu mai e un guvern de coaliţie", punctează el.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
CITEȘTE ȘI Cioloş: Florin Cîţu demite fără motiv al doilea ministru USR PLUS, subordonând întregul guvern intereselor PNL. Acesta nu mai e un guvern de coaliţie!
CITEȘTE ȘI Clotilde Armand: Prim-ministrul României a dat foc coaliţiei de guvernare pentru lupta internă din PNL / A ales prost
CITEȘTE ȘI Lider USR PLUS, după revocarea ministrului justiţiei: ”Singurul subiect al şedinţei conducerii partidului este modul cum ieşim de la guvernare. Prin demisie sau moţiune. PNDL e pretext, miza e numirea procurorilor”
Radu Mihaiu (USR PLUS): Dacă PNL se comporta ca PSD, atunci şi USRPLUS va trata PNL ca şi cum ar fi PSD
CITEȘTE ȘI Radu Mihaiu (USR PLUS): Dacă PNL se comporta ca PSD, atunci şi USRPLUS va trata PNL ca şi cum ar fi PSD

 

”Florin Ciţu a arătat în această seară că nu poate conduce nimic. Cu atât mai puţin un Guvern, a scris, miercuri seară, pe Facebook, Dan Barna, după anunţul privind revocarea din funcţie a ministrului Justiţiei.
 
Vicepremierul îl acuză pe Florin Cîţu de abuz de putere.
 
”Abuzul de putere, deciziile luate noaptea ca hoţii, nu sunt marca înregistrată a lui Liviu Dragnea. Iar Florin Ciţu a arătat că e mai rău decât Dragnea. Şi asta pentru că înşală cu cinism şi rea voinţă aşteptările unui electorat care a cerut altceva”, a mai scris Barna.
 
Acesta afirmă că ”Florin Ciţu trebuie să plece”. 
â

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.