Alianţa USR PLUS a lansat, duminică, candidaţii pentru alegerile locale din Bucureşti, într-un eveniment care a avut loc la Universitate, în zona statuilor. Liderul USR, Dan Barna, a afirmat că alianţa ”propune oameni performanţi care sunt credibili”. Liderii USR şi PLUS Bucureşti, Claudiu Năsui şi Vlad Voiculescu au îndemnat bucureştenii să iasă la vot.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE: ”27 septembrie 2020 este despre noi toţi şi în 27 septembrie sunt în joc vieţile noastre i asta mai degrabă la propriu decât la figurat. Concetăţenii niştri care au condus destinele Bucureştiului în ultimii 30 de ani ne lasă pur şi simplu să murim, din cauza poluării, să murin în clădiri neconsolidate, care or să cadă pe noi, ne lasă să murim pe drumuri mizerabile sau în sitale, sau plimbându-ne între spilate. Mai nou, de Covid 19. Vorbim de o administraţie născută, crescută în corpupţie. (...) Avem nevoie de o schimbare radicală”, a afirmat Vlad Voiculescu.

”Acordaţi-ne încrederea şi vă promit că vom salva vieţi şi vom contrui împreună un viitor mai bun pentru fiecare dintre noi”, a mai afirmat Vlad Voiculescu, lider al PLUS Bucureşti.

Liderul USR Bucureşti, Claudiu Năsui, a afirmat că această campanie electorală este cea mai importantă, pentru că va da tonul pentru alegerile parlamentare şi pentru următorii patru ani.

”Am văzut cum reprezentanţii vechii clase politice au început atacuri cât se poate de mârşave la adresa noastră. Lucrul acesta nu de descurajează. Ne arată că ne consideră o forţă care nu poate fi oprită. (...) dacă vrem să începem procesul de curăţire a clasei politice, 27 septembrie este data cheie. NU există niciun motiv bun pentru a nu susţine o echipă extraordinară cum este cea a USR PLUS”, a afirmat Năsui.

Acesta a făcut apel la bucureşteni să iasă la vot în 27 septembrie.

ŞTIRE INIŢIALĂ: ”Ne-am adunat pentru a lansa campania USR PLUS pentru Bucureşti. 27 septembrie este orizontul unei lupte de viziuni pentru ceea ce ar trebui să fie Bucureştiul”, a afirmat Dan Barna în deschiderea evenimentului.

Acesta a precizat că ”USR PLUS propune oameni performanţi care sunt credibili”.
”Mergeţi la vot în 27 septembrie! Aveţi opiunea unor candidaţi care au poveşti de viaţă şi experienţe de viaţă foarte convingătoare. Sunt oameni care în aceşti patru ani au fost prezenţi în viaţa oraşului”, a mai afirmat Dan Barna.

La eveniment participă şi liderii din Bucureşti ai USR, Claudiu Năsui, şi PLUS, Vlad Voiculescu, care deschide lista Alianţei pentru Consiliul General.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.