Un român a fost ales preşedintele Camerei Reprezentanţilor din statul Arizona, î urma alegerilor care au loc în Statele Unite ale Americii. Ben Toma, a cărui familie a plecat din România când el avea 9 ani, este la al patrulea mandat, iar din 2021 a devenit liderul majorităţii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Veşti bune pentru România în urma alegerilor americane de la mijloc de mandat - Ben Toma, plecat din Cluj, este acum românul cu cea mai înaltă funcţie politică din arena politică americană. A fost ales preşedintele Camerei Reprezentanţilor din statul Arizona, fiind acum la al patrulea mandat în legislativul statului, iar din 2021 a devenit lider al majorităţii[, a scris, miercuri, pe Facebook, ambasadorul Românmiei în SUA, Andrei Muraru.  

Acesta şi-a exprimat speranţa ca acest parcurs ascedent să continue.  

”Este un profund privilegiu să conduc Camera Reprezentanţilor şi grupul nostru majoritar Republican. ”, a transmis Ben Toma.  

Familia acestuia a părăsit România comunistă pe vremea când el avea doar 9 ani.  

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.