Elena Udrea lansează joi un nou atac pe Facebook împotriva fostului adjunct de la SRI Florian Coldea, a presei şi se referă la plecarea din ţară a lui Radu Mazăre şi a lui Sebastian Ghiţă, în cazul acestuia spunând că nu există un interes al fostului şef de la SRI şi al justiţiei de a-l readuce în ţară, pentru că ar putea face publice nu doar dovezi vacanţelor pe care li le-a plătit sau casete cu el şi cu şefa DNA Laura CodruţaKovesi "prin vie", ci şi dovezi ale afacerilor pe care le-au împărţit.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Coldea şi câţiva ai lui, rămaşi încă pe la butoanele puterii oculte din România, se dau acum de ceasul morţii cum a plecat Mazăre din ţară şi a cerut azil pe undeva. Două lucruri vreau să spun, acestor nemernici:
1) Dacă ce se întâmplă în România şi în special în justiţie este corect şi conform cu legislaţia internaţională privind drepturile omului şi etc., atunci Mazăre va veni fedeleş înapoi, la cererea autorităţilor noastre. Deci nu au de ce să îşi facă griji, nu-i aşa?

2) Ce se mai întâmplă cu Ghiţă??? Aud? Ce a mai făcut Sistemul să îl aducă în ţară? Nu le mai aud gura nici slugilor din presă gen Tapalagă, Dogioiu şi alţii de teapa lor!!! Nu vă interesează să îl aduceţi pe “fugarul” Ghiţă înapoi? Evident că nu! Pentru că vă e frică de ce poate spune şi proba Ghiţă. Că poate să scoată nu doar biletele de vacanţă la Paris, Dubai, Seychelles etc., pe care vi le-a plătit, casete cu Coldea şi Kovesi pe la vilele lui şi prin vie, ci chiar dovezi ale afacerilor pe care le-aţi împărţit şi multe altele facute la cererea voastră!", scrie Udrea.

Ea remarcă şi faptul că nici audierea video nu s-a mai făcut în cazul lui Ghiţă.

"Măi lichelelor, ca să mă exprim deja consacrat, voi şi cei din justiţie şi presă care vă slujesc şi vă execută ordinele! Voi credeţi că toate abuzurile pe care le faceţi, vor rămâne neplătite? Credeţi că dacă prostiţi 200.000, 500.000, chiar şi un milion de români cu “lupta împotriva corupţiei”, o să scăpaţi fără să răspundeţi?", întreabă fostul ministru.

Ea avertizează şi în legătură cu "postacii" care scriu pe pagina ei.

"Vedeţi că dacă vă mai puneţi postacii să scrie mesage pe pagina mea, vă demasc toate conturile false cu care încercaţi să manipulaţi cititorii. Vă credeţi deştepţi? Aţi uitat că m-aţi făcut “regina postacilor”?", îşi încheie Udrea postarea.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.