Consilierul local PNL Iaşi Alin Andrieş, profesor de economie la Universitatea "Alexandru Ioan Cuza", ar putea fi propunerea filialei liberale ieşene pentru o funcţie de secretar de stat în Ministerul de Finanţe.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Surse din cadrul PNL Iaşi au precizat pentru News.ro că organizaţia ieşeană va face o nominalizare pentru una dintre funcţiile de secretar de stat în Ministerul de Finanţe, după ce hotărârea ar fi fost luată de conducerea centrală a partidului.

Aceleaşi surse au declarat că şansele cele mai mari să ocupe acest post le are Alin Andrieş, consilier local PNL Iaşi, profesor la Facultatea de Economie din cadrul Universităţii "Alexandru Ioan Cuza" din Iaşi.

Decizia privind numele persoanei care va ocupa funcţia va fi luată, cel mai probabil, la sfârşitul acestei săptămâni, într-o şedinţă a Biroului Permanent Judeţean PNL Iaşi. Andrieş este la primul mandat de consilier local.

Alin Andrieş are 40 de ani şi este profesor universitar la Facultatea de Economie şi Administrarea Afacerilor din cadrul Universităţii "Alexandru Ioan Cuza" din Iaşi. Este coordonator de doctorat la Şcoala Doctorală de Economie şi Administrarea Afacerilor şi cercetător asociat la Institutul de Prognoza Economică, Academia Română.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.