Cristina Buzaşu a anunţat, vineri pe Facebook, că demisionează din funcţia de consilier de stat de la Cancelaria prim-ministrului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Dragi prieteni, după mai bine de 1 an, am decis să-mi închei activitatea de consilier de stat în cadrul Cancelariei Prim-ministrului. A fost o perioadă extrem de interesantă pentru mine, plină de provocări şi satisfacţii în plan profesional şi personal. Mulţumesc lui Ludovic Orban şi tuturor colegilor de la cancelarie şi din guvern pentru excelenta colaborare şi încrederea acordată!” a scris Cristina Buzaşu vineri pe Facebook. 
 
Ea a adăugat că îşi va relua activitatea la Banca Europeană pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare.
 
„Îmi reiau activitatea (suspendată timp de 2 ani) în cadrul Băncii Europene pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare, de unde doresc să contribui în continuare la dezvoltarea, modernizarea şi parcursul european al României. Continuăm munca şi ţinem aproape!”, a completat Buzaşu.
 
Pe 8 decembrie, Antonel Tănase a anunţat că demisionează din funcţia de secretar general al Guvernului.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.