Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, vineri, când se împlineşte un an de când Guvernul Ponta şi-a depus mandatul urmare a menifestaţiilor de după tragedia din Colectiv, că Victor Ponta a acţionat atunci aşa cum ”ar fi făcut aproape oricine” în acel moment, precizând că social-democraţii nu vor folosi tragedia din Colectiv în campania electorală.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”În ceea ce priveşte un an de la demisia lui Victor Ponta, ne aducem aminte cu toţii de tensiunea din acele zile, aproape oricine care era în locul lui Ponta atunci poate ar fi luat acea decizie. Informaţiile pe care el le-a primit, mi-a spus şi mie, le-a spus şi public ulterior, l-au făcut să se ia acea decizie. Aşa a crezut că e bine....”, a declarat Dragnea, într-o conferinţă de presă.

Întrebat dacă are un mesaj pentru victimele sau familiile celor 64 de persoane care au decedat în urma incendiului din Colectiv, Dragnea a spus că social-democraţii vor trata ”cu foarte mare decenţă şi discreţie” acest subiect. 

”În ceea ce am făcut noi, eu şi noi, nu a fost public şi nu vreau să fie public. Le-am ceurt tuturor colegilor să tratăm cu foarte mare decenţă şi discreţie acest lucru. Ceea ce voi face şi eu astăzi. Prea mulţi politicieni s-au folosit de acea tragedie. Şi atunci şi acum. Eu nu folosesc poziţia mea sau campania electorală pe acest subiect”, a spus Dragnea. 

Pe 4 noiembrie 2015, Guvernul Ponta a demisionat după ce în seara zilei de 3 noiembrie zeci de mii de oameni au ieşit în stradă, atât în Capitală, cât şi în alte oraşe din ţară, pentru a cere demisia lui Victor Ponta, în urma tragediei din clubul Colectiv.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.