Reprezentanţii UDMR afirmă că miza Congresului formaţiunii, care va avea loc anul viitor, este ca anul 2019 să fie "nu despre trecut, ci despre viitor". "UDMR doreşte o comunitate competitivă, de succes, care îşi păstrează identitatea şi poate trăi ca maghiar pe pământul său natal", subliniază aceştia.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Într-un comunicat de presă transmis, sâmbătă, de UDMR, după şedinţa Consiliului Reprezentanţilor Unionali care a avut loc la Miercurea Ciuc, se arată că miza Congresului Uniunii de anul viitor este ca anul 2019 să fie "despre viitor".

"Vrem ca anul 2019 să nu fie despre trecut, ci despre viitor. UDMR doreşte o comunitate competitivă, de succes, care îşi păstrează identitatea şi poate trăi ca maghiar pe pământul său natal. Viziunea noastră de viitor este foarte clară", afirmă reprezentanţii UDMR.

CRU al UDMR s-a reunit, sâmbătă, la Miercurea Ciuc, pe ordinea de zi aflându-se pregătirea alegerilor europarlamentare, precum şi stabilirea detaliilor congresului UDMR care va avea loc anul viitor, în februarie, şi la care vor fi alegeri pentru funcţia de preşedinte al formaţiunii.

Pe ordinea de zi a CRU s-a aflat şi raportul politic al preşedintelui UDMR.

Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, declara, în 21 septembrie, după şedinţa Consiliului Permanent al formaţiunii, că anul viitor, în februarie, va fi ales preşedintele Uniunii, în cadrul congresului care va avea loc, probabil, la Cluj.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.