Candidatul PMP la Primăria Capitalei, Robert Turcescu, a declarat, sâmbătă, că duminică va avea loc o şedinţă tehnică la partid pentru a evalua semnăturile strânse, iar cel mai probabil luni îşi va depune candidatura.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Stăm bine cu strânsul de semnături, se lucrează intens la acest lucru. Probabil că luni îmi voi depune candidatura, mâine (duminică – n.r.) avem şedinţă la partid în care facem evaluarea numărului de semnături strânse până în acest moment. Nu vor fi, din punctul meu de vedere, niciun fel de probleme, aşa că luni intrăm în competiţie. Sigur, întotdeauna există până la momentul validării o stare de emoţie, dar e bună”, a spus Turcescu. 

Pentru depunerea candidaturii, Robert Turcescu are nevoie de 17.803 semnături, reprezentând 1% din numărul alegătorilor din Bucureşti.

Robert Turcescu l-a însoţit sâmbătă pe Valentin Niţu la Biroul Electoral al Sectorului 5, unde acesta şi-a depus candidatura. 

”Candidez pentru a-mi pune în slujba cetăţenilor experienţa acumulată în toţi aceşti ani în administraţie publică locală şi în mediul privat. Mi-am depus candidatura, cu emoţii evident, având şi suportul viitorului primar al Capitalei”, a spus Niţu, la ieşirea de la Biroul Electoral al Sectorului 5.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.