Robert Turcescu, candidat din partea PMP Constanţa pe prima poziţie pentru Camera Deputaţilor, a declarat că a votat ”cu multă încredere şi cu foarte multă speranţă”, fiind convins că ”românii vor face alegerea corectă” la aceste alegeri parlamentare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Robert Turcescu a votat, duminică, la secţia de la Liceul Teoretic Traian din municipiul Constanţa, unde a venit însoţit de Dorel Onaca, candidat pe prima poziţie pentru Senat, Magda Bistriceanu, aflată pe a doua poziţie pentru Camera Deputaţilor şi cu mai mulţi membri din conducerea organizaţiei judeţene a PMP Constanţa.

”Am votat cu multă încredere şi cu foarte multă speranţă şi sunt convins că aici la Constanţa, dar şi în întreaga ţară, românii vor face alegerea corectă. Cu Dumnezeu înainte şi va fi bine”, a spus Robert Turcescu.

Magda Bistriceanu a spus că a votat ”pentru viitorul copiilor noştri, pentru viitorul judeţului Constanţa”, îndemnând alegătorii să meargă la vot, iar Dorel Onaca a spus că ”România va arăta cu totul altfel, cu o echipă puternică şi cu un premier puternic” pe care îl propune PMP.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.