Liderul deputaţilor PNL, Raluca Turcan, se arată încrezătoare că "în doar două săptămâni o semnătură şi un vot nu pot fi negate de către cei care au ales un alt parcurs pentru România".

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Obiectivul moţiunii de cenzură, votată de toate partidele de Opoziţie, a fost acela de a demite Guvernul Dăncilă şi de a scoate PSD din Guvern. Prima parte a fost rezolvată!", afirmă Raluca Turcan duminică, într-o postare pe Facebook.

Ea menţionează că textul moţiunii de cenzură face referire exactă la un nou Guvern, cu 15 ministere, tocmai pentru a învesti un alt Guvern în locul celui condus de Viorica Dăncilă şi oferă un extras din moţiunea de cenzură: "Imediat după demiterea Guvernului PSD, opoziţia va propune cea mai bună soluţie guvernamentală pentru români şi pentru România. Aceasta va fi (...) rezultatul consultărilor dintre Preşedintele României şi partidele politice parlamentare. Putem să anticipăm încă de acum faptul că soluţia benefică pentru România înseamnă un guvern suplu, european, cu 15 minister".

Potrivit lui Turcan, moţiunea de cenzură a fost votată de partidele de Opoziţie, dar a fost şi semnată olograf de fiecare parlamentar din Opoziţie.

"Sunt încrezătoare că în doar două săptămâni o semnătură şi un vot nu pot fi negate de către cei care au ales un alt parcurs pentru România", susţine Turcan.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.