Vicepremierul Raluca Turcan susţine că România are, începând de miercuri, un Guvern suplu, cu instituţii structurate pe criterii de eficienţă. ”Pasul următor va fi eliminarea din administraţia publică a tuturor acelor personaje numite politic de PSD şi a clientelei parazitare”, spune Turcan, care afirmă că moştenirea lăsată de Viorica Dăncilă ”este foarte gravă”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”România are, de astăzi, un Guvern suplu, cu instituţii structurate pe criterii de eficienţă. Pasul următor va fi eliminarea din administraţia publică a tuturor acelor personaje numite politic de PSD şi a clientelei parazitare. Moştenirea pe care ne-a lăsat-o Viorica Dăncilă este una foarte gravă, dacă ne uităm fie şi numai la restanţele PNDL – 5 miliarde de lei, la sumele din fonduri europene care riscă să fie dezangajate – 600 milioane euro doar în cele 2 luni rămase până la sfârşitul anului şi alte 3,2 miliarde anul viitor, la sumele nerambursate din TVA, deficitul bugetar la 9 luni fiind de 2,6% din PIB. Vom găsi soluţii potrivite pentru a trece de această perioadă dificilă”, a scris, miercuri seară, pe Facebook, Raluca Turcan.

Aceasta a precizat că în prima şedinţă de Guvern au fost rezolvate principalele trei probleme: propunerile de comisar european, restructurarea Guvernului şi identificarea soluţiilor pentru completarea veniturilor persoanelor disponibilizate în urma închiderii minelor din Valea Jiului.

”Urmează, în scurt timp:
1. Retragerea diplomaţilor proaspăt numiţi de PSD, care nu au nicio legătură cu diplomaţia.


2. Demararea construirii spitalelor regionale.
3. Program de lucru riguros şi profesionalism în aparatul de lucru al Guvernului şi în toate celelalte instituţii.
4. Pregătirea pentru iarnă”, a mai anunţat Raluca Turcan.


 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.