Vicepremierul Raluca Turcan afirmă că PNL este ”un partid responsabil”, care-şi asumă să treacă România prin această criză determinată e pandemia de coronavirus. ”PNL este singurul partid care poate asigura guvernarea României până la alegerile la termen”, susţine vicepremierul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Partidul Naţional Liberal este un partid responsabil, care înţelege că actuala pandemie schimbă total modul în care trebuie să acţionăm în interesul românilor. Da, PNL îşi asumă să treacă România de această criză şi ştie cum să facă acest lucru. România are nevoie de stabilitate, iar gestul responsabil al lui Florin Cîţu dovedeşte că interesul public este prioritar”, a scris Turcan pe Facebook.

Potrivit acesteia, ”PNL este singurul partid care poate asigura guvernarea României până la alegerile la termen”.

”Sigur, nimic nu mă mai miră la PSD, dar sper ca măcar acum, în plină pandemie de coronavirus, să renunţe la jocuri şi şicane politicianiste şi să înţeleagă că siguranţa şi sănătatea românilor sunt mai presus de orice. Nu ajungeam aici dacă nu determinau demiterea Guvernului pentru că am vrut să introducem alegerile în două tururi pentru primari - o cerinţă a întregii societăţi”, a mai scris Turcan.

Premierul desemnat, Florin Cîţu, şi-a depus mandatul, joi, cu puţin timp înainte de votul de învestitură din Parlament.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.