Raluca Turcan a afirmat că PNL este important la guvernare şi va fi şi mai importat dacă obţine voturi la următoarele alegeri. Ea a precizat că PNL nu poate pretinde să aibă o voce puternică în coaliţie dacă nu aduce voturi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
“Să le spuneţi oamenilor că PNL este important la guvernare şi dacă obţinem voturi la următoarele alegeri vom fi mult mai importanţi la guvernare. Nu putem pretinde să avem o voce puternică şi care să se impună în coaliţia pe care am făcut-o cu PSD dacă nu aducem voturi. Şi asta trebuie să fie responsabilitatea noastră, fie că vorbim de Argeş, de Sibiu, de Cluj, de Bihor sau alte judeţe din ţară. Votul este cel care face diferenţa”, a declarat Raluca Turcan, duminică, la Mioveni. 
Turcan a menţionat că PNL va avea o listă de europarlamentari care va face România şi mai puternică în Europa. 
“Un PNL cu voturi multe, cu mulţi aleşi locali, cu primari, cu preşedinţi de consilii judeţene, înseamnă un PNL puternic în coaliţie şi înseamnă o Românie puternică în Europa pentru că avem şi alegeri pentru Parlamentul European şi sunt încă oameni care sunt debusolaţi de ceea ce cred ei că înseamnă Europa şi trebuie să aducem Europa cât mai aproape de oameni care nu au beneficiat direct de avantajele ei şi să o facem credibilă şi să avem o voce auzită acolo. Când unii spun că o să rupă ei uşa la Bruxelles, noi să demonstrăm că nu trebuie să rupi uşa la Bruxelles, ci trebuie să te impui cu o voce puternică şi credibilă şi cu profesionişti. Şi am convingerea că pentru Parlamentul European, PNL îşi va desemna o garnitură de europarlamentari care să facă România mult mai puternică şi credibilă în Europa”, a mai transmis Raluca Turcan. 
Ea a mai declarat că deşi PNL este într-o coaliţie de guvernare cu PSD, adversarii liberalilor la alegerile locale sunt social-democraţii. 
“Dragi colegi liberali din judeţul Argeş,  mergeţi în casele oamenilor, mergeţi în fiecare localitate, mergeţi şi spuneţi-le că PNL-ul este un partid serios chiar dacă suntem într-o coaliţie de guvernare cu PSD, Partidul Naţional Liberal are în momentul de faţă un adversar şi unicul adversar în alegerile locale unde mergem prin noi înşine este PSD-ul. Avem o listă comună pentru Parlamentul European pentru că două familii puternice în ţară, în Europa, trebuie să fie unite să apere România de extremism, dar aici, în plan local, mergeţi şi vorbiţi despre Partidul Naţional Liberal şi ceea ce a făcut la guvernare. Şi aceasta va fi soluţia”, a mai afirmat Raluca Turcan.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.