Liderul PNL Sibiu, Raluca Turcan, a declarat duminică noapte că PNL Sibiu ”a câştigat detaşat alegerile în judeţul Sibiu”, obţinând un scor de circa 42% după numărarea voturilor din 33% din secţii, reţeta succesului fiind ”munca susţinută la firul ierbii”. Potrivit liberalilor, PSD a obţinut 29,68%, iar USR - 10,06%, la Cameră, în timp ce la Senat, PSD are 29,02%, iar USR - 10,13%.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

La sediul PNL Sibiu, zeci de membri s-au strâns imediat după închiderea secţiilor de votare şi au început numărătoarea paralelă. În jurul orei 00.30, voturile exprimate la circa 33% dintre secţii au fost centralizate, iar potrivit acestora PNL a obţinut 41,96% dintre voturile exprimate, urmat de PSD, cu 29,68%, şi USR, cu 10,06%, la Camera Deputaţilor. La Senat, PNL a obţinut 41,99% din voturi, PSD are 29,02%, iar USR are 10,13% dintre voturile exprimate.

”PNL Sibiu şi-a atins ţinta politică stabilită de 42%. Pe scurt, PNL a câştigat detaşat alegerile în judeţul Sibiu. Reţeta succesului nostru a fost, ca şi la alegerile locale, munca susţinută la firul ierbii, printre oameni. PNL Sibiu nu a avut un dublu limbaj. Am întărit echipa PNL, am respectat nişte criterii stricte de integritate şi profesionalism”, a declarat Raluca Turcan.

Potrivit acesteia, ”acţiunea politică a fost bazată pe proiecte concrete, în interes public”.

”Nu ne-am bazat pe artificii de imagine. Am mers în faţa alegătorilor cu un mesaj clar, nedisimulat, axat pe soluţii. Am construit şi nu am lăsat orgoliile să umbrească proiectul politic. Sibienii cunosc activitatea preşedintelui Iohannis şi doresc să-i fie sprijin şi prin parlamentarii pe care i-au votat”, a mai spus Turcan.

În plus, liderul PNL Sibiu a precizat că aceste alegeri au arătat încă odată că ”Sibiul este un nucleu care crede în prosperitate prin investiţii şi educaţie de calitate”.

Întrebată ce părere are despre scorul obţinut de PNL la nivel naţional, aceasta a spus că a ”impresionat-o negativ”, dar că aşteaptă rezultatele finale şi că abia după vor face evaluări.

”Am convingerea că cei care au de învăţat, vor învăţa din greşeli şi că vom ajunge la o soluţie corectă şi benefică a PNL în interesul cetăţenilor”, a mai declarat Turcan.

În judeţul Sibiu, au fost 370 de secţii de votare, iar prezenţa la urne a fost de 36,91%.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.