Prim-vicepreşedintele PNL Raluca Turcan face apel la instituţiile independente din România să nu se lase intimidate de agresivitatea de tip mafiot a lui Liviu Dragnea, spunând că, dacă „i se va albi dosarul”, nimic nu va sta în calea dictaturii lui Liviu Dragnea, iar România nu va mai putea sta în acelaşi rând cu celelalte ţări europene.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Instituţiile independente din România să nu se lase intimidate de agresivitatea de tip mafiot a lui Liviu Dragnea! Discursul public al Preşedintelui Camerei Deputaţilor a devenit un şir de atacuri de tip interlop, şantaj şi ameninţări la adresa oficialilor statului român”, afirmă Turcan.

Prim-vicepreşedintele PNL spune că „Liviu Dragnea este un om dominat de frică, pe care l-a copleşit gravitatea propriilor fapte”.

„Panica îl face să se comporte agresiv şi haotic, nu se dă în lături de la nimic pentru a-şi apăra pielea. Ieri, a fost rândul ministrului Toader să intre sub focul artileriei lui Dragnea, care a recunoscut deschis că aştepta de la ministrul justiţiei nişte OUG-uri care nu au mai venit! Cine urmează pe lista lui Dragnea? Judecătorii Curţii Constituţionale, care au pe masă o sesizare de neconstituţionalitate depusă de PNL şi un dosar de care Dragnea e direct interesat? Ori poate judecătorii ÎCCJ, care îl aşteaptă la audieri pe 15 aprilie?”, mai scrie Raluca Turcan pe contul ei de Facebook.

„Infractorii nu pot face legea în România! Dacă acum, când este încă vulnerabil, şeful PSD îşi permite să cheme la ordin toate instituţiile ţării, ce se va întâmpla dacă i se va albi dosarul? Evident, nimic nu va mai sta in calea dictaturii lui Liviu Dragnea, iar România nu va mai putea sta în acelaşi rând cu celelalte ţări europene!”, încheie Turcan.

Liderul PSD, Liviu Dragnea, spune că tot partidul s-a lăsat "păcălit" de ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, care a anunţat în ianuarie că vrea să adopte ordonanţele privind justiţia, iar acum a afirmat că nu se justifică urgenţa. "Cred că domnul Toader ne-a păcălit, nu ştiu dacă o fi singur sau au fost doi", consideră Dragnea.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.