Prim-vicepreşedintele PNL Raluca Turcan explică decizia de a-l susţine pe Florin Cîţu pentru preşedinţia partidului, ea făcând trimitere la faptul că formaţiunea a pierdut alegerile parlamentare şi faptul că există o "lipsă de încredere" în direcţia în care merge PNL.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Să nu uităm totuşi că Partidul Naţional Liberal a pierdut alegerile parlamentare după ce a trecut, totuşi, cu bine România prin cea mai grea criză sanitară, urmată de o criză economică şi după un PSD arogant şi incompetent. Asta înseamnă că oarecum mesajele şi strategia PNL nu au mai prins la oameni, nu au avut suficientă încredere în noi astfel încât să putem să formăm singuri guvernarea şi de multe ori bazine electorale puternice, cum este cel de la Sibiu, de unde provin, au fost afectate de lipsa de încredere în direcţia pe care merge PNL la nivel naţional”, a afirmat Raluca Turcan, luni seară, la Antena 3.

Întrebată dacă este o întâmplare faptul că mulţi dintre liberalii apropiaţi preşedintelui Klaus Iohannis îl susţin pe Florin Cîţu pentru preşedinţia PNL, Turcan a răspuns că liberalii sunt "într-un parteneriat cu şeful statului, dar şi cu Uniunea Europeană" şi că "ambii parteneri menţionaţi au nevoie ca PNL să fie o forţă cu adevărat reformatoare şi să valorifice momentele unice, poate în ultimii 30 de ani, pe care noi le avem acum".

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Turcan a mai afirmat că România trăieşte "un moment în care trebuie să facem reformă, nu să vorbim despre reformă".

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.