Preşedintele interimar al PNL, Raluca Turcan, a comentat luni retragerea sprijinului politic ministrului Mediului, Daniel Constantin, despre care a spus că denotă ”degringolada” în care se află Guvernul şi că ”aruncarea peste bord” a lui Constantin este consecinţa intereselor personale ale liderilor majorităţii parlamentare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Tăriceanu are un singur interes, al lui personal, şi încetul cu încetul îşi va decima partidul dacă nu se va conforma cu ceea ce îşi doreşte domnia sa personal. Constat cu îngrjorare degringolada din Guvern. Este o situaţie fără precedent ca un partid care a câştigat 45% şi a format o majoritate cu peste 50% în Parlamentul României la doar câteva luni să se afle într-o  stare de lipsă de credibilitate acută, ceea ce descurajează investitorii actuali şi cei care ar dori să vină în România”, a declarat Raluca Turcan.

Ea a spus că liderii coaliţiei de guvernare au preocupări legate de lupta anti-Justiţie şi ”sugrumă sau distrug” preocupările legate de bunăstarea cetăţenilor.

”De asemenea, într-o situaţie de lipsă de coeziune politică, generată probabil de interesele punctuale pe care le au foarte mulţi din această majoritate şi nu mai vorbesc de sugrumarea sau distrugerea tuturor preocupărilor legate de bunăstarea cetăţenilor pentru obsesiile anti-justiţie pe care ei le au în mod structural (...) Cred că e o chestiune de timp până când acest Guvern se va confrunta cu o gravă problemă de susţinere politică pentru că mulţi din interior vor continua să îi arunce peste bord pe decidenţii care îi sfidează”, a mai adăugat Turcan. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.