Preşedintele interimar al PNL, Raluca Turcan, a declarat, luni, că nu s-a discutat despre eventuala participare a preşedintelui Klaus Iohannis la congresul PNL din 17 iunie, declaraţie făcută după ce şeful statului a spus vineri că nu va merge la congresul liberalilor, dar că îl interesează ”foarte mult” ce se întâmplă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”În primul rând, nu s-a discutat nicio secundă despre prezenţa preşedintelui Klaus Iohannis la Congresul PNL. În primul rând, preşedintele are atribuţiile clar definite de Constituţie, PNL cunoaşte Constituţia, îşi întemeiază acţiunea politică pe respectarea Constituţiei. Nu vom putea solicita, pretinde şi nici măcar gândi la ceva ce nu este constituţional”, a declarat Raluca Turcan întrebată dacă absenţa lui Klaus Iohannis de la congresul PNL este un semnal negativ pentru partid.

Fiindu-i atrasă atenţia că Traian Băsescu participa frecvent la congresele PDL pe când era preşedinte, Turcan a spus că ”era opţiunea domniei sale”. 

Întrebat vineri dacă va merge la Congresul PNL din iunie, preşedintele Klaus Iohannis a răspuns negativ, dar a spus că îl interesează ”foarte mult” ce se întâmplă.

 

 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.