Preşedintele interimar al PNL, Raluca Turcan, a declarat, miercuri, că deputatul PSD Cătălin Rădulescu reprezintă un pericol la securitatea cetăţeanului, prin faptul că deţine o armă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Acest domn în mod nedemn este parlamentar al României. Într-o ţară în care instituţiile statului ar funcţiona, în secunda doi după publicarea acelui interviu, Serviciul Arme ar fi trebuit să fie la uşa domnului parlamentar şi să-i confişte armele dacă acesta le deţine. Prin ceea ce a spus public, reprezintă un pericol la securitatea cetăţeanului”, a declarat Raluca Turcan.

Deputatul PSD Cătălin Rădulescu a declarat într-un interviu pentru Adevărul că şi-a păstrat mitraliera AKM cu care a luptat la Revoluţie şi este pregătit să o folosească din nou: "Nu o să mi-o ia nimeni în viaţa vieţilor şi o ţin, că poate vreodată, dacă mai vine cineva cu vreo idee din asta să transforme statul ăsta pentru care am luptat noi, sunt pregătit să ies cu arma să trag, imediat."

Întrebat dacă se gândeşte să iasă să tragă în Piaţa Victoriei, el spune că o poate face oriunde vrea: "Pot să ies unde vreau eu. Dacă mă apucă pe mine vreo nebunie, pot să ies unde vreau eu. E dreptul meu şi riscul meu şi hotărârea mea în momentul ăla".

Instanţa supremă l-a condamnat definitiv, pe data de 5 decembrie 2016, pe deputatul PSD Cătălin Rădulescu la un an şi şase luni de închisoare cu suspendare, în dosarul în care este acuzat de dare de mită şi de administrarea unei firme, faptă incompatibilă cu calitatea sa de parlamentar.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.