Ministrul Muncii Raluca Turcan a afirmat că e necesară raţiunea în interiorul coaliţiei, iar conflictele politice trebuie lăsate deoparte, deoarece oamenii se aşteaptă la o guvernare care să fie în beneficiul lor. Ea a făcut apel la partidele de guvernare să construiască împreună în continuare, deoarece au existat rezultate concrete precum creşterea economică şi a locurilor de muncă, într-o perioada dificilă şi marcată de pandemia de COVID-19.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Avem nevoie de raţiune în coaliţie şi de o înţelegere clară a prioritarilor de guvernare, iar dezvoltarea unor comunităţi locale ramase în urma este o prioritate. Niciunuia dintre partidele din Coaliţie nu-i fac bine aceste dispute fără sens, oamenii sunt sătui de conflicte politice şi aşteaptă de la noi să guvernăm. Avem nişte rezultate concrete, realizate ca şi Coaliţie de guvernare, o creştere economică reală şi o creştere a numărului locurilor de muncă după o criză foarte puternică, într-un context economic general dificil marcat de creşteri de preţuri globale la materii prime, combustibili. Apelul meu este să nu pierdem aceste realizări, să nu irosim ce am construit împreună, PNL-UDMR-USR.  Pentru PNL aceasta este cea mai bună coaliţie şi vom face tot ce este posibil politic să o menţinem funcţională, însă este nevoie de responsabilitatea tuturor partenerilor de guvernare”, a scris Raluca Turcan, miercuri pe Facebook. 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.