Premierul Mihai Tudose a avut, luni, întâlniri atât cu senatorii, cât şi cu deputaţii PSD, pe tema proiectului bugetului de stat pe anul 2018. El a declarat că toată lumea evident că vrea o mulţime de proiecte, dar le-a cerut colegilor săi să le prioritizeze, pentru că nu se poate face în 6 luni sau în 2 ani ce nu s-a făcut în 27 de ani.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Toată lumea evident că vrea o mulţime de proiecte şi este normal după 27 de ani în care foarte multe lucruri nu s-au făcut. Ce am vorbit cu colegii: ca şi parlamentar, înţeleg presiunea. Au înţeles şi domniile lor că nu pot rezolva tot ce nu s-a rezolvat 27 de ani în 6 luni sau în 2 ani, ci vorbim de o prioritizare, strânse toate proiectele şi prioritizare, fiindcă este normal întâi să facem canalizare şi apă şi apoi asfalt sau, unde venim cu autostrada, să nu mai facem şi un drum naţional”, a declarat premierul.

Premierul a declarat, tot luni, că proiectul bugetului de stat pe anul 2018 va fi aprobat abia săptămâna viitoare în Guvern.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.