Premierul Mihai Tudose a declarat, joi, că nu a vorbit cu ministrul de Interne, Carmen Dan, despre dispozitivul de înregistrare găsit de aceasta şi că, dacă ea simţea nevoia să vorbească, îl suna.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Întrebat dacă a discutat cu Carmen Dan despre faptul că aceasta a găsit un dispozitiv de înregistrare în apartamentul în care locuieşte, premierul a replicat: ”Nu am discutat, dacă simţea nevoia mă suna”.

”Aşa, ca să o întreb ce mai găseşte domnia sa prin casă?”, le-a mai spus premierul jurnaliştilor.

Evenimente

13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Depozitarul Central, Infinity Capital Investments, ROCA Industry, Sphera, Teraplast, Evergent Investment
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, Imobiliare.ro, Nordis, Meta Estate, Genesis Property

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a afirmat, miercuri seară, la România TV, că a găsit în apartamentul închiriat în care locuieşte un dispozitiv de înregistrare şi a sesizat Poliţia pentru demararea unei anchete. Ministrul a precizat că a făcut plângere pentru violare de domiciliu. IGPR a anunţat că a ridicat dispozitivul pentru verificări şi că a fost deschis dosar penal pentru violare de domiciliu şi violarea vieţii private. Şi Parchetul ICCJ a anunţat deschiderea dosarului penal.

Dispozitivul găsit în casa în care locuieşte ministrul de Interne Carmen Dan este unul de înregistrare audio ieftin, care ar putea veni din zona privată, a declarat miercuri seară, purtătorul de cuvânt al SRI Ovidiu Marincea, care a anunţat că SRI va oferi tot sprijinul în ancheta asupra acestui caz.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.