Fostul premier PSD Mihai Tudose susţine că nu a jucat niciodată la păcănele, doar la loto, un bilet de câţiva lei. ”Războiul dintre cazinouri şi cei care au jucat este câştigat net de cazinouri. N-am auzit cazinou în faliment şi jucători îmbogăţiţi”, a spus Tudose la Prima TV. Europarlamentarul PSD este de acord cu legea care scoate păcănelele în afara oraşului. ”E mai peste mâna să te duci să joci acolo. Dacă nu-i în drumul către pâine şi trebuie să se ducă mai departe un pic, poate scapă”, a explicat Tudose.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Europarlamentarul PSD Mihai Tudose a fost întrebat în emisiunea Insider politic, difuzată sâmbătă la Prima TV, dacă a jucat vreodată la păcănele.

„Nu, niciodată. Mi se pare ilogic să apăs pe un buton şi să văd ce se învârte. Războiul dintre cazinouri şi cei care au jucat este câştigat net de cazinouri. N-am auzit cazinou în faliment şi jucători îmbogăţiţi. E statistică, e matematică. Joc la loto. E o joacă”, a spus Mihai Tudose, explicând că mai şi câştigă. ”În principiu, hai să zic că am un bilanţ dacă nu pozitiv, pe zero. Nu joc sume mari, joc un bilet de 6 lei. Se întâmplă să mai şi câştigi”, a adăugat eurodeputatul PSD.

Mihai Tudose a mai fost întrebat dacă susţine legea PSD prin care păcănelele vor fi scoase în afara oraşului.

”Evident că da. A pune tentaţia foarte aproape de cel care poate fi tentat, să-i vină uşor, nu cred că e o chestie foarte bună. Şi s-au distrus vieţi pe sistemul acesta. Atunci le scoatem în afara oraşului, făcute nişte enclave, du-te şi joacă acolo! E greu, e mai peste mână să te duci să joci acolo. Dacă nu-i în drumul către pâine şi trebuie să se ducă mai departe un pic, poate scapă”, a spus Tudose.

În toamnă, prim-vicepreşedintele PSD Sorin Grindeanu recunoştea că a jucat la păcănele în studenţie.  „Sincer, cred că da, în studenţie, dar nu mai mult de două ori. Nu mai mult! Fiind totuşi un bun student la matematică, info, nu-mi dădeau bine acele aranjamente. Am pierdut, bineînţeles, dar nu mult. Şi n-am mai jucat”, a povestit Sorin Grindeanu la Prima TV.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.