Europarlamentarul Mihai Tudose a scris, marţi, un nou mesaj pe Facebook, după ce Victor Ponta a spus despre el că nu pleacă din Pro România pentru a nu pierde avantajele de europarlamentar. ”O nouă minciună/ petardă marca V. Ponta - câţi bani a pierdut doamna Ponta când a plecat de la PSD la PRO (europarlamentar fiind)”, a scris Tudose.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”O nouă minciună/ petardă.. marca Vv Ponta... Cică nu plec din PRO România fiindcă astfel «mi-aş pierde mandatul şi banii de europarlamentar»... Acum câteva ore declara că plec la alt partid...”, a scris Mihai Tudose pe Facebook.

Tudose a completat: ”O scurtă întrebare: câţi bani a pierdut doamna Ponta când a plecat de la PSD la PRO (europarlamentar fiind)? Şi cum de nu şi-a pierdut mandatul? Sau toţi ceilalţi europarlamentari care au «migrat» în timpul mandatului....”.

În finalul mesajului, Tudose i-a transmis lui Victor Ponta: ”Victor, nu mai judeca pe toată lumea după chipul şi asemănarea ta! Nu pentru toţi e vorba numai despre funcţii şi bani...”.

”Rămân la PRO. Pleacă tu!”, a încheiat Mihai Tudose.

Anterior, Victor Ponta a declarat, pentru Ştiri pe surse, că ”Mihai Tudose nu pleacă ca să nu piardă mandatul şi banii de la Parlamentul European”.

Marţi dimineaţă, Mihai Tudose i-a cerut demisia lui Victor Ponta de la conducerea Pro România.

”Nu ai vrea tu, Victor, să-ţi dai tu demisia? Ca să nu te mai deranjăm”, i-a transmis Tudose lui Ponta, în replică la afirmaţiile acestuia privind excluderea din partid a celor care au votat Guvernul Orban şi la acuzaţiile conform cărora ar fi negovciat cu Ludovic Orban votul pentru Guvernul PNL.
 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.