Premierul Mihai Tudose a declarat că l-a chemat, luni, la Palatul Victoria, pe fostul prim-ministru Sorin Grindeanu pentru a-i cere lămuriri despre anumite întâlniri pe care acesta le-a avut pe teme de politică externă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Eu l-am rugat să vină, i-am solicitat să-mi dea nişte lămuriri despre nişte întâlniri pe care le-a avut pe politică externă, întâlnirile tete-a-tete, ştiţi, nu se înscriu nicărieri”, a declarat Mihai Tudose întrebat despre prezenţa lui Sorin Grindeanu la sediul Executivului.

Fostul premier Sorin Grindeanu a fost în cursul zilei de luni la Palatul Victoria unde a discutat cu Mihai Tudose, au declarat pentru News.ro surse oficiale.

Premierul Mihai Tudose a confirmat, în 24 august, la Antena 3, că fostului prim-ministru Sorin Grindeanu i-a fost propus un post de ambasador, spunând că a vorbit cu acesta "şi la nivel personal, şi politic, într-o echipă de partid", şi că discuţiile sunt avansate, iar numirea lui Grindeanu ar fi un "element benefic" pentru ţară.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.