Premierul Mihai Tudose a comentat, luni, criticile primite pentru faptul că a susţinut conferinţa de presă de la Bruxelles singur, fără a alţi lideri ai UE cu care s-a întâlnit în timpul vizitei sale, spunând că nu ştie cine ar mai fi trebuit să fie cu el în acel moment, în afară de jurnalişti.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Tudose a explicat că acea conferinţă de presă nu a avut loc într-un "beci", aşa cum s-a comentat la unele televiziuni, şi nici nu a fost o problemă faptul că a susţinut-o singur.

"Conferinţa de presă a fost la Misiunea (României de la Bruxelles - n.r.), culmea, la etaj, şi acum sunt cu dumneavoastră singur. Nu ştiu cine trebuia să mai fie cu mine la conferinţa de presă de la finalul zilei", a spus premierul.

El s-a arătat deranjat şi de criticile potrivit cărora el ar fi fost chemat la Bruxelles, afirmând că, de fapt, el a solicitat întâlnirile.

"Liberalii, de fapt a spus unul singur, am fost chemat. Eu nu am auzit cum să fie chemat. Dacă vedeţi declaraţiile mele de acolo, chiar au început cu mulţumiri pentru celeritatea cu care m-au primit. Eu am solicitat să fiu primit, ca să lămurim nişte lucruri", a spus Tudose.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.