Europarlamentarul PSD Mihai Tudose a precizat că este ridicol ca Florin Cîţu să fie indignat că PSD a crescut preţul la energie şi îi reaminteşte că atunci când era premier a închis centrala de la Mintia, iar în mandatul său de prim-ministru tot Virgil Popescu era ministrul Energiei. „Rămâne totuşi o întrebare: ce ne facem dacă ne întâlnim cu el pe stradă exact atunci când el aude voci?”, se mai întreabă, ironic, social-democratul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Lumea văzută prin ochii lu’ Cîţu… Printr-o postare care se vrea a fi devastatoare la adresa PSD, Cîţu (da, acel Cîţu) se arată indignat că PSD a crescut preţul la energie!!! Trecând peste ridicolul situaţiei, trecând peste faptul că el ca Prim-ministru a închis centrala de la Mintia, trecând peste faptul că Ministrul Energiei de atunci este şi acum acelaşi Popescu-PNL, trecând peste faptul că el Cîţu urla peste tot că nu se poate interveni cu o schemă de plafonare a preţurilor şi că acum spune că PSD s-a opus şi el a vrut, trecând peste toate acestea şi peste multe altele, rămâne totuşi o întrebare: ce ne facem dacă ne întâlnim cu el pe stradă exact atunci când el aude voci?”, a scris Mihai Tudose, joi pe Facebook. 
 
Preşedintele Senatului Florin Cîţu i-a cerut joi liderului PSD Marcel Ciolacu să le explice românilor de ce pe noua legislaţie preţurile la energie şi gaze au crescut brusc cu aproape 30%.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.