Premierul Mihai Tudose l-a certat pe secretarul de stat din Ministerul Sănătăţii, Rareş Trişcă, pentru documentele întocmite pe tema spitalelor regionale şi a Institutului Cantacuzino, spunându-i să nu mai aprobe din cap "aşa amplu" ce i se spune, pentru că nu este de acord cu "ce a scris" şi s-ar putea să "plece acasă".

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Premierul a afirmat, în deschiderea şedinţei de Guvern, că va fi discutată înfiinţarea a două comitete interministeriale în domeniul sănătăţii, pentru spitalele regionale şi pentru Institutul Cantacuzino. Tudose a făcut acest anunţ privind către secretarul de stat Rareş Trişcă.

"Nu daţi din cap, domnule secretar de stat, atât de amplu, aşa, că nu sunt foarte de acord cu ce aţi scris acolo şi s-ar putea să plecaţi acasă înapoi. Mă bucur că aţi înţeles", i-a spus premierul lui Trişcă, în faţa jurnaliştilor.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.