Consiliul Local al Sectorului 1 a aprobat o Hotărâre prin care se alocă, până la sfârşitul anului, un milion de euro pentru a veni în sprijinul Consiliului Municipal Chişinău, a declarat, duminică, primarul Sectorului 1, Daniel Tudorache, în cadrul Conferinţei „Centenarul Unirii şi Basarabia”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Consiliile locale, consiliile judeţene pot face mai mult pentru Centenar. Ce pot face eu, ca primar, ce face Consiliul Local al sectorului 1? Ne putem înfrăţi cu oraşe din Republica Moldova. Am făcut-o, ne-am înfrăţit cu Chişinăul. Am aprobat în Consiliu o sumă de bani pe care o vom da până la sfârşitul anului pentru a ajuta Consiliul Municipal Chişinău, este vorba de suma de un milion de euro”, a spus Daniel Tudorache.

Primarul a ţinut să precizeze că „dacă primarii noştri se înfrăţesc cu câte un oraş, cu câte o comună şi fiecare dintre ei dau după posibilităţi o sumă cât de mică, cu siguranţă că vom fi mai aproape de acest deziderat al nostru”.

„Sper ca până în decembrie 2018 să îndeplinim acest deziderat”, a conchis Tudorache. 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.