Ministrul Afacerilor Interne, Dragoş Tudorache, a declarat, luni, că apartamentul de la RA-APPS este o locuinţă de serviciu pentru care achită lunar 1.500 de lei chirie, plus cheltuieli de întreţinere şi că a primit această locuinţă la recomandarea SPP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Este vorba de o locuinţă de serviciu, nu una de protocol, e un apartament de serviciu pe care îl achit integral. Nu beneficiez de decontarea cheltuielilor de către Guvern, pentru că am un apartament în Bucureşti. Acest apartament nu e închiriat, nu obţin venituri din el. Cheltuielile cu apartamentul de serviciu le suport în integralitate. (...) Achit chirie 1.500 lei. Pot pune la dispoziţia presei şi contractele şi facturile de întreţinere. (...) E în zona Mihai Eminescu, 100 metri pătraţi, trei camere”, a afirmat Tudorache, la Palatul Parlamentului. 

Ministrul Afacerilor Interne a spus că, deşi deţine un apartament în Bucureşti, la recomandarea SPP a închiriat această locuinţă de serviciu de la RA-APPS.

”Mi-a fost recomandat din zona SPP. (...) Mi s-a spus că, datorită statului de ministru şi a situaţiei analizate de SPP, mi se recomandă această locuinţă de protocol. Am spus că, conform legii şi pentru faptul că am un apartament în Bucureşti, vreau să-mi achit cheltuielile de întreţinere. Mi s-a spus că se poate”, a mai declarat Tudorache. 

Miniştrii Dragoş Tudorache şi Cristian Palmer au închiriat locuinţe de la RA-APPS, deşi deţin apartamente în Bucureşti, purtătorul de cuvânt al Executivului, Liviu Iolu, declarând, luni, că ”locuinţele acestora sunt date în comodat şi nu aveau unde locui”.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.