Deputatul PNL Tudor Polak a declarat marţi, că 10% este procentul cu care vor creşte salariile în administraţia publică locală. El menţionează că sunt 450.000 de oameni în România care lucrează în administraţia publică locală şi care merită şi ei o creştere a veniturilor în aceste vremuri extrem de dificile.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Da este o decizie politică a Partidului Naţional Liberal prin care salariile în administraţia publică locală vor creşte odată cu salariile primarilor şi a viceprimarilor”, a precizat deputatul în plen. El a arătat că parlamentarii, miniştrii, secretarii de stat şi restul demnitarilor nu vor beneficia de această creştere. ”Sunt 450 000 de oameni în România care lucrează în administraţia publică locală şi care merită şi ei o creştere a veniturilor în aceste vremuri extrem de dificile”, a mai spus Tudor Polak.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.