Tudor-Bogdan Rogin a fost numit consilier al premierului Viorica Dăncilă, printr-o decizie publicată, vineri, în Monitorul Oficial. În ultimele zile, premierul a numit mai mulţi consilieri, printre care Darius Vâlcov.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Decizia de numire a lui Tudor-Bogdan Rogin intră în vigoare de îndată, fiind publicată vineri în Monitorul Oficial.

În ultimele zile, Viorica Dăncilă a semnat mai multe decizii de numire a unor consilieri.

În cursul zilei de joi, Anca Alexandrescu, care se ocupă de comunicarea liderului PSD, Liviu Dragnea, a fost numită consilier onorific, iar marţi a fost pubicată în Monitorul Oficial decizia privind numirea lui Darius-Bogdan Vâlcov în funcţia de consilier de stat în cadrul aparatului propriu de lucru al prim-ministrului.

Darius Vâlcov, fost primar al Slatinei timp de două mandate, a fost membru al PDL, apoi a trecut la PSD, fiind numit de partid ministru al Finanţelor.

Vâlcov a lucrat la elaborarea actualului program de guvernare al PSD, dar şi la raportul de evaluare a miniştrilor Cabinetului Grindeanu.

Darius Vâlcov a fost trimis în judecată în două dosare de corupţie.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.