Ministrul Turismului, Bogdan Trif, care este şi liderul PSD Sibiu, spune că partidul "se află, indiscutabil, într-un moment de răscruce, un moment greu, dar peste care suntem obligaţi să trecem cu bine". "PSD este un partid puternic, capabil să se reformeze şi să se adapteze noilor cerinţe ale electoratului. Partidul Social Democrat a respectat şi va respecta întotdeauna justiţia şi deciziile magistraţilor. Nu comentez şi niciodată nu voi comenta sentinţele judecătoreşti, mai ales atunci când este vorba despre decizii irevocabile. Nu mă bucur că, astăzi, un om a ajuns în spatele gratiilor", afirmă el.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Ieşirea românilor la vot în număr atât de mare este o dovadă a democraţiei, a faptului că sacrificiul de la Revoluţia din 1989 a fost înţeles de oameni şi fiecare a conştientizat că exprimarea liberă a opţiunilor la alegerile naţionale este o datorie civică", afirmă, într-un comunicat de presă, Bogdan Trif, care este şi preşedintele organizaţiei judeţene PSD Sibiu.

El adaugă că rezultatul în urma votului de duminică este "un motiv solid pentru ca PSD să muncească mai mult, să comunice mai mult şi să fie mai aproape de oameni" şi că partidul "are obligaţia să-şi ducă la bun sfârşit proiectele pentru România".

"PSD se află, indiscutabil, într-un moment de răscruce, un moment greu, dar peste care suntem obligaţi să trecem cu bine. PSD este un partid puternic, capabil să se reformeze şi să se adapteze noilor cerinţe ale electoratului. Partidul Social Democrat a respectat şi va respecta întotdeauna justiţia şi deciziile magistraţilor. Nu comentez şi niciodată nu voi comenta sentinţele judecătoreşti, mai ales atunci când este vorba despre decizii irevocabile. Nu mă bucur că, astăzi, un om a ajuns în spatele gratiilor şi nu m-aş bucura nici dacă s-ar întâmpla acest lucru oricui altcuiva. Aceasta este o atitudine firească ce ţine de umanitate", spune Trif.

El susţine că este "evident" că "atâta timp cât noi am muncit şi am făcut tot posibilul ca românilor să le fie mai bine, alţii au gândit doar strategii pentru a ne distruge".

"Astăzi, PSD se mobilizează, îşi adună puterile, îşi adună oamenii şi va veni în faţa românilor cu soluţii. PSD respectă justiţia şi îi respectă pe români, de aceea are datoria să se reformeze şi să recâştige încrederea oamenilor", încheie Trif.

Liderul PSD Liviu Dragnea a fost condamnat definitiv luni, de magistraţii ICCJ, la trei ani şi şase luni de închisoare cu executare în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.