Tribunalul Bucureşti a amânat, miercuri, procesul referitor la eliberarea condiţionată a lui Liviu Dragnea. Noul termen a fost stabilit în 26 mai.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Tribunalul Bucureşti a decis, miercuri, amânarea procesului în care Liviu Dragnea cere eliberarea condiţionată.

Noul termen a fost stabilit pentru data de 26 mai, ora 09.00.

Cu o zi în urmă, Curtea de Apel Bucureşti a decis să amâne judecarea cererii de strămutare a procesului de la Tribunalul Bucureşti, întrucât apărătorul lui Liviu Dragnea nu s-a putut prezenta la instanţă.

Curtea de Apel Bucureşti ar urma să decisă, în 25 mai, dacă admite sau respinge cererea de strămutare a procesului de la Tribunalul Bucureşti.

Cererea lui Liviu Dragnea de punere în libertate a fost respinsă, în 26 aprilie, ca neîntemeiată, de Judecătoria Sectorului 5, însă decizia a fost contestată.

Dragnea primise aviz favorabil din partea comisiei speciale din cadrul Penitenciarului Rahova.

Liviu Dragnea a fost condamnat definitiv în 27 mai 2019, de magistraţii ÎCCJ, la trei ani şi şase luni de închisoare, cu executare, în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.