Tribunalul Bucureşti a amânat, miercuri, procesul referitor la eliberarea condiţionată a lui Liviu Dragnea. Noul termen a fost stabilit în 26 mai.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Tribunalul Bucureşti a decis, miercuri, amânarea procesului în care Liviu Dragnea cere eliberarea condiţionată.

Noul termen a fost stabilit pentru data de 26 mai, ora 09.00.

Cu o zi în urmă, Curtea de Apel Bucureşti a decis să amâne judecarea cererii de strămutare a procesului de la Tribunalul Bucureşti, întrucât apărătorul lui Liviu Dragnea nu s-a putut prezenta la instanţă.

Curtea de Apel Bucureşti ar urma să decisă, în 25 mai, dacă admite sau respinge cererea de strămutare a procesului de la Tribunalul Bucureşti.

Cererea lui Liviu Dragnea de punere în libertate a fost respinsă, în 26 aprilie, ca neîntemeiată, de Judecătoria Sectorului 5, însă decizia a fost contestată.

Dragnea primise aviz favorabil din partea comisiei speciale din cadrul Penitenciarului Rahova.

Liviu Dragnea a fost condamnat definitiv în 27 mai 2019, de magistraţii ÎCCJ, la trei ani şi şase luni de închisoare, cu executare, în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman.

 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.