Fostul preşedinte Traian Băsescu a declarant, marşi seară, că senatoarea Diana Şoşoacă nu este omul Moscovei, aşa cum se afirmă în spaţiul public, ci este simpatizanta a Rusiei din convingere, fără să fie plătită.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Ne-am obişnuit să spunem «Şoşoacă e moscovită, e omul Moscovei». Nu, Şoşoacă aşa e ea. E simpatizantă a Rusiei şi cu asta basta, nu o plăteşte nimeni. (…) Nu cred că este plătită Şoşoacă. Aşa crede ea. Ea este promoscovită din convingere”, a declarat Traian Băsescu, la Digi 24.

El a afirmat marea problemă este cu cei care se dau democraţi, dar afirmă că România a pierdut 20 de ani cu doi preşedinţi de dreapta.

“Marea problemă este cu cei care se dau mari democraţi şi spun România a pierdut 20 de ani cu doi preşedinţi de dreapta. I-aş ruga pe oamenii ăştia să se uite la România de acum 20 de ani, din 2004 şi la România de acum. Şi-a triplat PIB-ul această Românie pe care o consideră ei României ratată de preşedinţii de dreapta”, a mai declarat Băsescu.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.