Preşedintele PMP, Traian Băsescu, a inventariat,marţi, pe Facebook, măsurile luate în timpul guvernării PSD care nu sunt menţionate în programul de guvernare cu care social-democraţii au câştigat alegerile, întrebându-l pe Liviu Dragnea dacă aceste măsuri sunt semne ale unei crize economice sau ale faptului că ”duduie economia”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Dragnea, ce zici, măi… Tăiere pensii; tăiere indemnizaţii pentru creşterea copilului; toate dările la stat trecute pe seama angajatului; creştere explozivă a preţurilor la energie electrică şi gaze; reintroducere acciză suplimentară la combustibil”, menţionează Traian Băsescu.

El îi reproşează liderului PSD că niciuna dintre aceste măsuri nu era menţionată în programul de guvernare.

”Măi Dragnea,…unde sunt scrise toate astea în programul de guvernare cu care ai păcălit 3 milioane de români, care au votat programul PSD?Este cumva criză economică, sau «duduie economia»? Concluzie: Măi Dragnea, «ieşi afară…»!

Traian Băsescu a avut şi luni o postare foarte dură la adresa preşedintelui PSD pe care l-a numit ”ţepar de Teleorman” deoarece a convocat sesiunea extraordinară pentru aprobarea ordonanţelor de urgenţă care ”vor face pulbere programul de guvernare cu care Dragnea a înşelat un popor întreg” şi că, din laşitate, i-a delegat atribuţiile de preşedinte al Camerei Deputaţilor pe durata sesiunii ”lacheului” Florin Iordache.

”Ţeparul de Telorman, Liviu Dragnea, a convocat sesiune extraordinară a Parlamentului pentru mâine, la ora 15. Sesiunea extraordinară va prilejui guvernului Tudose ocazia unor ordonanţe de urgenţă care vor face pulbere tot programul de guvernare cu care Dragnea a înşelat un popor întreg în campanie. Un program pe care incompetentul Vâlcov i l-a servit, iar «păcăliciul» de Teleorman l-a înghiţit fără să înţeleagă aberaţiile din acest program. Dar drama mare nu este că Dragnea, în incompetenţa lui, a crezut într-un program fantezist. Marea problemă este că 3 milioane de români, votanţi ai PSD, în propria lor naivitate, iar pentru unii sărăcie, l-au crezut”, a scris, luni, pe Facebook, Traian Băsescu.

Un alt reproş pe care i l-a adus preşedintele PMP lui Dragnea este faptul că nu a avut curajul să prezideze lucrările Camerei în această sesiune extraordinară.

”Pentru ca laşitatea acestui ţepar ordinar, care este Liviu Dragnea, să fie pe deplin ilustrată, ţeparul de Teleorman a convocat sesiune extraordinară şi a intrat în concediu, delegând atribuţiunile vicepreşedintelui (lacheului) Iordache. În continuare, noapte bună şi somn uşor, votanţi ai PSD-ului!”, a mai scris Băsescu.

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, i-a delegat atribuţiile sale lui Florin Iordache pe perioada 8-11 august, perioadă în care Parlamentul se va afla în sesiune extraordinară. ”În perioada 8-11 august 2017, atribuţiile preşedintelui Camerei Deputaţilor vor fi exercitate de domnul deputat Florin Iordache, vicepreşedinte al Camerei Deputaţilor”, se arată în decizia publicată, luni, în Monitorul Oficial.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.