Liderul PMP Eugen Tomac afirmă, într-o postare pe Facebook, că în timp ce românii mor în spitale sau stau închişi în case şi trăiesc incertitudinea unei perioade extrem de dificile, PSD, UDR, UDMR fac jocuri politice şi dezbat amânarea alegerilor, deşi ştiu că acest lucru nu mai este posibil. El acuză că acest subiect nu ar mai fiputut fi adus în discuţie de PSD fără complicitatea ”distinsului senator Dircă de la USR, proaspăt ales adjunct al lui Florin Iordache, la Consilul Legislativ.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Este inacceptabil, inacceptabil absolut inacceptabil ce fac astăzi PSD, USR şi UDMR! În timp ce românii mor în spitale sau stau închişi în case şi trăiesc incertitudinea unei perioade extrem de dificile, acestor partide le arde de jocuri politice şi dezbat, astăzi, nici mai mult, nici mai puţin decât amânarea alegerilor. De la PSD nu are nimeni aşteptări. Ei consideră statul şi instituţiile lui nişte anexe de partid. Dar voi, de ce trebuie să le faceţi jocul?”, scrie Tomac pe Facebook.

El afirmă că fără complicitatea ”distinsului senator Dircă de la USR, proaspăt ales adjunct al lui Iordache şi a colegului său senator Barna de la UDMR”, PSD nu ar fi avut cum readuce în discuţie o lege care nu mai e de actualitate, dar care face foarte mult rău.

”Toţi ştiu - PSD, USR, UDMR, că alegerile nu mai pot fi amânate. Doar aceste subiecte inventate le mai lipseau românilor astăzi, când bătălia cea mai importantă este cea cu virusul şi cu efectele lui. Opriţi-vă!”, conchide Tomac.

Senatul are pe ordinea de zi a plenului de miercuri, care va începe la ora 14.00, respingerea cererii de reexaminare a preşedintelui Klaus Iohannis la proiectul de lege prin care Parlamentul decide data alegerilor legislative şi nu Guvernul. Iniţiativa legislativă urmează să fie votată într-un plen de către Senat, în calitate de prim for sesizat. Conform hotărârii Executivului, alegerile generale au loc pe 6 decembrie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.